Home
Categorie
Aardappel specialiteiten
(2)
Airfreyer recepten
Basis recepten->
(14)
Belegde broodjes->
(1)
Brood->
(2)
Brownies
(2)
Buitenlands->
(3)
Cake's
(7)
Chocolade werken->
(1)
Desserts->
(9)
Gebak
(1)
Groenten
(3)
Hartige sausen
(1)
Kip gerechten
(1)
Koek en Koekjes->
(8)
Italiaans->
(2)
Mie - rijst gerechten
(3)
Oud & Nieuw
(1)
Ovenschotels - Stampotten->
(3)
Pannenkoeken - Poffertjes
(3)
Salades->
(2)
Sausen ( Diverse )->
(1)
Slowcooker
(3)
Soepen
(5)
Specials
(1)
Spelt producten
(5)
Taarten
(3)
Vlaaivullingen
(2)
Vruchten->
(2)
Zoete bijgerechten
(2)
Nieuwe artikelen...
Alle artikelen...
Informatie
Diverse diashows
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
Contact & Recept insturen
Sitemap
Afmelden nieuwsbrief
Recensies [lees meer]
Schrijf een recensie over dit artikel.
Advertentie
Meer info
Geschiedenis
Missie
Linkpagina
Huidige bezoekers
Huidig aantal bezoekers 1 gasten online.
Home
::
Specials
:: Hachee biologische
Specials
Afbeelding vergroten
Hachee biologische
Ingrediënten:
Draadjesvlees
750
Gram
Uien
750
Gram
Jeneverbessen
5
Stuks
Laurierblad
2
Stuks
Zwarte peperkorrels
5
Stuks
Kruidnagels
5
Stuks
Juszakje
1
Stuks
Roomboter
30
Gram
Olijfolie
30
Gram
Maggie
naar
Behoefte
Water
naar
Behoefte
Bereidingswijze:
Braad het draadjesvlees aan weerskanten aan en haal het vlees er dan uit.
Schil de uien en doe deze in de pan en fruit ze lekker bruin aan.
Doe het vlees bij de uien met net zoveel water dat het onder staat en laat dit lekker gaar pruttelen, ik gebruik altijd biologische lapjes vlees.
Doe de kruiden in een ' thee ei ' en hang die aan de rand van de pan zodat ze als het gerecht klaar is makkelijk de kruiden verwijderd kan worden.
Op smaak maken met het juszakje , gewoon onder roeren en even laten staan en met maggie
Je kan het eten met Rijst, Patat, Gebakken of gekookte aardappels, lekker !
Visuele bereiding van de Hachee [
KLIK HIER
]
Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 07 januari, 2016.
Home
Uw ipadres is: 3.239.119.61
Copyright © 2023
Eurorecepten
.
Ondersteund door
© Bas van der Starre
|
Recepten vanaf 1843 tot heden