Hachee biologische

Ingrediënten:
Draadjesvlees 750 Gram
Uien 750 Gram
Jeneverbessen     5 Stuks
Laurierblad     2 Stuks
Zwarte peperkorrels     5 Stuks
Kruidnagels     5 Stuks
Juszakje     1 Stuks
Roomboter    30 Gram
Olijfolie    30 Gram
Maggie naar Behoefte
Water naar Behoefte
Bereidingswijze:
Braad het draadjesvlees aan weerskanten aan en haal het vlees er dan uit.
Schil de uien en doe deze  in de pan en fruit ze lekker bruin aan.
Doe het vlees bij de uien met net zoveel water dat het onder staat en laat dit lekker gaar pruttelen, ik gebruik altijd biologische lapjes vlees.
Doe de kruiden in een ' thee ei ' en hang die aan de rand van de pan zodat ze als het gerecht klaar is makkelijk de kruiden verwijderd kan worden.
Op smaak maken met het juszakje , gewoon onder roeren en even laten staan en met maggie
Je kan het eten met Rijst, Patat, Gebakken of gekookte aardappels, lekker !

Visuele bereiding van de Hachee [ KLIK HIER ]

 



Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 07 januari, 2016.

Uw ipadres is: 18.204.56.104
Copyright © 2019 Eurorecepten.
Ondersteund door  © Bas van der Starre | Recepten vanaf 1843 tot heden