Ingrediënten:
Melkchocolade. |
120 |
Gram |
Roomboter of margarine |
120 |
Gram |
Witte suiker |
100 |
Gram |
Bruine of gele basterd suiker |
100 |
Gram |
Zelfrijzend bakmeel |
120 |
Gram |
Eieren |
3 |
Stuks |
Vanille suiker |
1 |
Zakje |
Zout |
1 |
Gram |
Bereidingswijze:
Oven voor verwarmen op 175 graden celcius.
Bakvorm Ikea, op de bodem bekleden met bakpapier, en invetten met boter, ik gebruik zelf altijd bakspray van Baukje.
Chocolade in stukjes breken en dit in een schaaltje doen, dit in een pan met heet water zetten zodat de bodem van het schaaltje het water niet raakt, als de chocolade is gesmolten de roomboter erdoor roeren tot deze ook helemaal is gesmolten.
Chocolade - botermengsel van het vuur af, de suiker en de vanillesuiker erdoor roeren.
Zelfrijzendbakmeel, nadat het gezeefd is door het mengsel roeren en dan één voor één de eieren er door roeren en even doorkloppen.
Het brownie beslag in de vorm doen, plm. 30-35 minuten bakken.
Wanneer de brownie gaar is, laat haar dan plm. 30 minuten in het blik zitten, en dan omkeren en aflaten koelen.
Aan de onderkant het bakpapier verwijderen.
Na het bakken kan de brownie wat in zakken, doordoor blijft de binnenkant smeuig. |
Vor de Visuele bereiding [ KLIK HIER ]
Artikel opgenomen in ons assortiment op zondag 08 februari, 2015.