Bechamelsaus

Bechamelsaus

Ingrediënten:
Roomboter 40 Gram
Patentbloem 60 Gram
Melk naar Behoefte
Bereidingswijze:
Smelt de boter op een laag vuur.
Roer de patentbloem erdoor.
Dan melk naar behoefte toevoegen tot u de saus op dikte is wat u wilt
ik ga er nog even met de staaf of gewone mixer doorheen zodat het een mooie gladde saus is.
U kunt de saus op smaak maken met alles wat u wilt voor diverse smaken, zie reportage !
Deze saus kunt u gebruiken voor o.a. Lasagna, Witlof rolletjes, dunne saus voor of door de groenten van keuze.

Voor de visuele bereiding van de Bechamelsaus [ KLIK HIER }
 

Uw reclame hier ?



Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 08 november, 2014.

Uw ipadres is: 18.204.56.104
Copyright © 2019 Eurorecepten.
Ondersteund door  © Bas van der Starre | Recepten vanaf 1843 tot heden