Tomatenpuree

Tomatenpuree

 
Benodigdheden:
Heel veel tomaten, ik scharrel ze zelf uit onze kas vandaan of koop ergens een partij op, wel biologisch
Om het in één keer te maken doe ik alles wat ik tegen kom gewassen en in partjes gesneden in de diepvries.
Heb ik genoeg, haal ik alles uit ' HARRIE ' en ga het pureren en uitzeven met de appelmoes zeef.
Alles in een grote pan doen en heel erg langzaam laten indikken, je herkent de geur wel als het klaar is.
Ik doe het dan in boterbakjes, vriies het in ( HARRIE ) en haal het er later weer uit en verpak het in 2 zakjes en seal het luchtdicht.
Handig om achter de hand te hebben en nog gezond en lekker ook.

[ KLIK HIER ] voor de visuele bereiding van dit produckt / gerecht 



Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 16 oktober, 2014.

Uw ipadres is: 54.158.251.104
Copyright © 2021 Eurorecepten.
Ondersteund door  © Bas van der Starre | Recepten vanaf 1843 tot heden