Kerrie kip

Kerrie kip


Bereidingswijze:
Kipfilet  500 Gram
Rijst ongekookt  150 Gram
Kerrie / Marsala   Naar smaak  
Uien     2 stuks
Knoflook     3 Teentjes
Ketjap     1 Eetlepel
Tomatenpuree       1 Blikje
Water 150 Graml
Olijfolie     3 Eetlepel
Bereidingswijze:
Snipper de ui, pers de knoflook en fruit dit licht aan in de olijfolie.
Als dit glazig is voegt u de tomatenpuree en de kerrie of marsala of een combi van beiden toe.
Even een minuut aan de kook brengen en laten pruttelen, dan de kip erbij met een anderhalve deciliter water.
Kook in tussen de rijst volges voorschrif op de verpakking, ik doe er altijd nog even een klontje boter bij, worden ze wat ' zachter '
Heb je fantasie, doe er dan is wat andere groenten door zoals paprika en komkomer.

[ KLIK HIER ] voor de visuele bereiding van dit gerecht



Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 28 januari, 2019.

Uw ipadres is: 18.204.56.104
Copyright © 2019 Eurorecepten.
Ondersteund door  © Bas van der Starre | Recepten vanaf 1843 tot heden