Kerrie kip
Bereidingswijze:
Kipfilet |
500 |
Gram |
Rijst ongekookt |
150 |
Gram |
Kerrie / Marsala |
|
Naar smaak |
Uien |
2 |
stuks |
Knoflook |
3 |
Teentjes |
Ketjap |
1 |
Eetlepel |
Tomatenpuree |
1 |
Blikje |
Water |
150 |
Graml |
Olijfolie |
3 |
Eetlepel |
Bereidingswijze:
Snipper de ui, pers de knoflook en fruit dit licht aan in de olijfolie.
Als dit glazig is voegt u de tomatenpuree en de kerrie of marsala of een combi van beiden toe.
Even een minuut aan de kook brengen en laten pruttelen, dan de kip erbij met een anderhalve deciliter water.
Kook in tussen de rijst volges voorschrif op de verpakking, ik doe er altijd nog even een klontje boter bij, worden ze wat ' zachter '
Heb je fantasie, doe er dan is wat andere groenten door zoals paprika en komkomer. |
[ KLIK HIER ] voor de visuele bereiding van dit gerecht
Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 28 januari, 2019.